КАТЕГОРИИ
Количка

Ръчни инструменти RSS Feed

    Дискусии, мнения и полезни съвети от майстори, специалисти и хоби потребители за ръчни инструментк и тяхната употреба.

29 юни Какви са видовете ръчни инструменти и колко са важни?
Admin 0 439
 Ръчните инструменти са различни видове и могат да се използват за всякакъв вид работа. Някои инструменти са универсални, а някои от тях се използват специално за конкретна работа. Ако искате най-добри резултати за работата си, е много важно да знаете тяхната конструкция и правилна употреба. Липсата на знания или небрежност може да доведе до няколк..
24 апр Как да изберем лост или кози крак?
Admin 0 390
Прецизни кози крака: Малки кози крака за деликатни работи, предназначени за декоративни и довършителни работи.FuBars: Този изключителен инструмент трябва да бъде основен инструмент за всеки строителен работник. Stanley 1-55-099Лостове с шило: Удобни при къртене и вадене на гвоздеи.ЛОСТ Wonder Bars: Изключително удобен при къртене.                  ..
06 яну Как да изберем правилния трион?
Admin 0 1228
Изборът на трион, се опира винаги на избора на типа и размера на зъбите. Размера на зъбите се определя от тяхното количество на дължина 1 инч (2,54 см) от триона. Бързо рязане се получава при трион с голям зъб (малко количество зъби на 1 инч), а прецизно рязане при трион с малки зъби (голямо количество зъби на 1 инч).Ето няколко практични съвета, к..
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

TopTools.BG използва "бисквитки", за да Ви предложим най-доброто използване и пазаруване в нашия сайт. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате да използвате "бисквитки". За да получите повече информация, моля Кликнете тук