КАТЕГОРИИ
Количка

Батерии и зарядни устройства RSS Feed

    Дискусии, мнения и полезни съвети от майстори, специалисти и хоби потребители за батерии и зарядни устройства на инструменти предлагани от TopTools.BG.

10 окт Power Stack - Ново поколение батерии от DeWALT
Admin 0 1545
DeWALT POWER STACKСледващото поколение БатерииDeWALT POWERSTACK - Следващо поколение акумулаторна батерия. Пригответе се за изпълнение, което никога не сте виждали досега. Компактната батерия 18V DEWALT POWERSTACK използва революционна технология с клетъчни батерии с подредени торбички, за да я направи най-мощната и най -леката батерия. С 2 път..
08 яну XR FlexVolt батерии на DeWALT
Admin 0 1350
DEWALT XR FLEXVOLT    С развитието на технологиите, акумулаторните машини стават все по-търсени и предпочитани. Въпреки свободата, която дават тези машини, клиентите понякога имат нужда от кабелни машини, за да завършат по-тежки задачи. Към момента гамата на DeWALT XR FLEXVOLT от безчеткови машини може успешно да замени кабелните.    Всяка 18V акум..
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)

TopTools.BG използва "бисквитки", за да Ви предложим най-доброто използване и пазаруване в нашия сайт. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате да използвате "бисквитки". За да получите повече информация, моля Кликнете тук