КАТЕГОРИИ
Количка

Програма за Лоялни Клиенти

Как да печелим докато пазаруваме в TopTools.BG


Програма за лоялни клиенти на TopTools.BG

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ПРОГРАМАТА НИ ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИСАМО ЧРЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ В TOPTOOLS.BG!
ЗАПОЧНИ ДА СЪБИРАШ СЕГА, ЗАЩОТО ПРОЦЕНТ ОТ СТОЙНОСТТА НА ПОКУПКА ТИ СЕ ВРЪЩА ОБРАТНО!

КАКВО СА НАГРАДНИ ТОЧКИ TOP точки?
Тъй-като тук ценим лоялността и коректните клиенти, ние от toptools.bg подаряваме на Вас нашите клиенти, отстъпка във формата на "Наградни точки".
Всеки закупен продукт от toptools.bg Ви носи "Наградни точки" TOP точки, които автоматично се превръщат в средство за покупка от онлайн магазина.
КАК СЕ ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДНИ ТОЧКИ TOP точки?
В представянето на всеки продукт, е отбелязан броят наградни точки, който печелите при покупка. При закупен такъв артикул към вашата сметка се акумулират "Наградни точки" TOP точки, които могат да бъдат използвани при следваща покупка.
Всяка "Наградна точка" TOP точки = 1,00 лв.!
УСЛОВИЯ

За да започнете да печелите от своите покупки, е необходимо да отговаряте на едно единствено условие:

Да сте регистриран клиент. Ако пазарувате като гост, чрез телефон или чрез бутон "Бърза поръчка", не може да се натрупват вашите "Наградни точки" TOP точки
Участието в програмата за лоялни клиенти не е обвързано с такси или други задължения. Вие генерирате своите "Наградни точки" TOP точки без никакъв допълнителен разход или усилие.

КАК СЕ ИЗПОЛЗВАТ НАГРАДНИТЕ ТОЧКИ TOP точки?
1. Можете да използвате вашите "Наградни точки" TOP точки при втора или следваща поръчка.
2. Може да ползвате вашите "Наградни точки" TOP точки, дори когато искате да закупите продукт, за който не ви достигат "Наградни точки". В този случай сумата равна на вашите "Наградни точки" TOP точки се приспада от общата ви сметка.
Точките за лоялност не могат да се конвертират в парични средства. При поискване от ваша страна, те автоматично се приспадат от сметката Ви.

КОЛКО НАГРАДНИ ТОЧКИ?

На всеки продукт е отбелязан броя на наградните точки в неговата презентация.
Всяка "Наградна точка" TOP точки има равностойност от 1,00 лв. за покупка в онлайн магазина toptools.bg.

Или колкото повече пазаруваш при нас, толкова повече печелиш!

КЪДЕ СЕ НАТРУПВАТ НАГРАДНИТЕ ТОЧКИ TOP точки?
Още след първата успешно завършена и получена поръчка, "Наградните точки" TOP точки се добавят към профила Ви и можете да ги следите.
профил


внимание Вземи под внимание


- Събирането и обменянето на точки е възможно само при онлайн пазаруване.
- "Наградните точки" TOP точки НЕ могат да бъдат комбинирани с кодове за отстъпка.
- "Наградните точки" TOP точки НЕ могат да се заменят за намалени продукти (промоционални продукти) в сайта. Ако в кошницата сте направили микс от намалени и продукти на редовна цена, може да използвате бонус точките си, но намалението ще се изчисли на база продуктите с редовна цена.
- "Наградните точки" TOP точки могат да бъдат заменяни само за налични продукти в онлайн магазина ни.
- "Наградните точки" TOP точки се начисляват в профила тогава, когато поръчката е получена. Това, обикновено се случва в рамките на 24 часа, затова не се притеснявай, ако не ги видиш веднага в профила си.

-  Анулираните и отказани поръчки не получават бонус точки или ще бъдат отнети, ако върнеш закупен продукт.
- "Наградните точки" TOP точки се трупат само, когато пазаруваш от профила си в сайта и не могат да бъдат добавяни, ако поръчаш като гост, по телефон, на имейл или чрез фейсбук страницата ни.
- "Наградните точки" TOP точки се нулират в началото на всяка календарна година, така че не пропускай да ги обмениш до 31 декември.
- Програмата за лоялни клиенти стартира на 10.10.2019 г. и точките започват да се трупат при поръчки, регистрирани след тази дата.
- TopTools.BG си запазва правото да променя условията за събиране на "Наградните точки" TOP точки или да прекрати програмата по всяко едно време.

TopTools.BG използва "бисквитки", за да Ви предложим най-доброто използване и пазаруване в нашия сайт. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате да използвате "бисквитки". За да получите повече информация, моля Кликнете тук