КАТЕГОРИИ
Количка

Как да поръчам?

Как да поръчате

Вариант 1:
Използвайки менюто вляво, прегледай категориите с продукти. Ако знаеш наименованието на продукта, който търсиш, можеш да ползваш търсачката в горната част на екрана.
Когато намериш продукта, който ти харесва, може да натиснеш на бутон Бърза поръчка. Ще се отвори прозорец в който е задължително да попълните само име и телефонен номер и ние ще се свържем с вас възможно най-бързо за да уточним детайлите по поръчката.

Вариант 2:
Използвайки менюто отгоре, прегледай категориите с продукти. Ако знаеш наименованието на продукта, който търсиш, можеш да ползваш търсачката в горната част на екрана. Когато намериш желания продукта, добави го в количката чрез натискане на бутона ВЗЕМИ .
Количка за покупка
При натискането на бутона Виж количката , ще бъдеш автоматично пренасочен към страницата на твоята количка за пазаруване, където имаш възможността да     преглеждаш списъка с избрани продукти, да актуализираш количеството, да премахнеш един или повече продукти, или да продължиш пазаруването.

Вид плащане
Можеш да избереш  бутон Плащане , който ще те отведе в страницата за плащане на твоята поръчка. Там може да избереш плащане с наложен платеж или по банков път. В зависимост от предпочитания начин, ще получиш допълнителни инструкции, ако е необходимо.

Изпращане на поръчка

За да завършиш поръчката на избраните продукти, кликни върху бутон “ ПОРЪЧАЙ”.

Вариант 3:
Можете да направите Вашата поръчка, чрез обаждане на телефон: 0878 709 908;

Методи на плащане

    След направената поръчка нашият магазин предлага следните методи за плащане:

Вариант 1: 

    Плащане при доставка - метода е активен за покупки над определена сума, обявена в Доставка на стоките.

Вариант 2:

    Плащане по банка - при поръчка над 100 лв., можете да извършите плащането по банка.

БАНКА: Търговска банка Д

IBAN: BG57DEMI92401000072927

BIC/SWIFT: DEMIBGSF;

Титуляр: РВТ Стил ЕООД.

TopTools.BG използва "бисквитки", за да Ви предложим най-доброто използване и пазаруване в нашия сайт. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате да използвате "бисквитки". За да получите повече информация, моля Кликнете тук