КАТЕГОРИИ
Количка

COVID-19: Продължаваме да изпращаме нормално, но е възможно да има забавяне. Правим всичко по силите си, за да обслужваме вашите поръчки. Бъдете здрави!

За нас

За онлайн магазин TopTools.BG

Добре дошли в "toptools.bg" това е сайт за търговия с топ инструменти за строителния бранш и ремонтни дейности на фирма "РВТ Стил" ЕООД.
Ние сме млад и амбициозен екип от професионалисти в търговията с инструменти. За да бъдем по-ефективни и максимално полезни за Вас сме взели рискованото решение да предлагаме инструменти от специално избрани производители, доказали се във времето със своята издръжливост и качество на инструментите. Което от друга страна има и позитивна част, която ни позволява да Ви предложим максимално качествени продукти на най-добрите цени на пазара.

Марките които предлагаме са:
DeWALT
STANLEY
Black+Decker
Milwaukee
Collomix
Bosch
Bosch Professional

За автосервизи:
FACOM
EXPERT
BETA

Пожелаваме ви приятно сърфиране в toptools.bg!TopTools.BG използва "бисквитки", за да Ви предложим най-доброто използване и пазаруване в нашия сайт. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате да използвате "бисквитки". За да получите повече информация, моля Кликнете тук