КАТЕГОРИИ
Количка

Гаранция и Сервиз RSS Feed

    Къде да регистрираме нашият инструмет? Как да удалжим гаранцията му? Отговор на тези и други въпроси свързани със гаранциите и сервиза на всички акумулаторни инструменти и електроинструментите. Дискусии, мнения и полезни съвети от майстори, специалисти и хоби потребители за Гаранция и Сервиз на инструментите. Къде се намират сервизите за инструменти? Удължаване на гаранция и регистрация на инструмент. 

15 юни Зеления Bosch с 3 години гаранция
1 992
От германският производител BOSCH дойде поредната прекрасна новина за любителите на качествената марка. Вече, всеки който закупи машина от „зелената” серия на БОШ ще има привилегията да удължи гаранцията на своята машина на цели 36 месеца. Така немският производител вече ще предлага не само професионалната си техника с 3-годишна гаранция, а и „зеле..
10 юни Фалшиви продукти на Makita, внимавайте!
0 7069
Внимание: Неоригинални продуктиУважаеми клиенти,С оглед нарастващите сигнали за фалшификати и реплики на артикули с бранд Makita в интернет пространството, като приложените, се обръщаме към вас с молба, да бъдете внимателни и бдителни при закупуване на машини и аксесоари.Моля, не се подвеждайте по показаните снимки на оригинални продукти в онлайн п..
06 фев Как да удължим гаранцията на инструменти DeWALT?
Admin 1 4685
Ето как в няколко стъпки, бързо и лесно да регистрирате закупения от вас инструменти или машина DeWALT, за удължаване на неговата гаранция.    Това което трябва да направите, след като получите вашата машина DeWALT е следното:Отваряте следния адрес: https://www.dewalt.bg/3/ - Това е официалният сайт на DeWALT за България.От заредилата се страница и..
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

TopTools.BG използва "бисквитки", за да Ви предложим най-доброто използване и пазаруване в нашия сайт. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате да използвате "бисквитки". За да получите повече информация, моля Кликнете тук