Menu
Количка

Гаранции

УДЪЛЖАВАНЕ НА ГАРАНЦИЯ

Условия за получаване на гаранция
За да бъде призната гаранцията то тя трябва да бъде придружена от документ за плащане, който може да бъде:

- Касов бон (касова бележка)
- Фактура
- Наложен платеж чрез пощенски паричен превод - Издава се от лицензиран пощенски оператор (куриерска фирма). Съгласно чл. 3 от Наредба № Н-18 от 13.12.2006 г. за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти в този случай не е необходимо издаването на касова бележка, като разписката за пощенския паричен превод е документ, признат от закона за извършеното плащане.

В таблицата по-долу ще намерите сроковете, условията и директни линкове към сайтовете за получаване на гаранция от производителя на различните марки.

ЛогоМаркаПотребителГаранция производителЗабележка
DeWALTФизически лица2 години

Удължете гаранцията на закупенaта от Вас машина марка DeWALT на адрес My DeWALT в рамките на 4 седмици след закупуването й, и ще получите безплатно 3-годишна гаранция!

Юридически лица1 година
MilwaukeeФизически лица2 години

Удължете гаранцията на закупенaта от Вас машина марка Milwaukee на адрес Milwaukee Tools в рамките на 4 седмици след закупуването й. Гаранцията се удължава на 3-годишна за физически/юдирически лица!

Юридически лица1 година
Stanley FatMaxФизически лица2 години

Удължете гаранцията на закупенaта от Вас машина марка Stanley FatMax на адрес Stanley Tools в рамките на 4 седмици след закупуването й, и ще получите безплатно 3-годишна гаранция!

Юридически лица1 година
Black+DeckerФизически лица2 години

Всички инструменти закупенaта от Вас на марка Black+Decker имат съответната гаранция от 1 или 2 години - не е необходима регистрация!

Юридически лица1 година
MakitaФизически лица2 години

Удължете гаранцията на закупенaта от Вас машина марка Makita на адрес Makita Extended Garantie в рамките на 4 седмици след закупуването й, и ще получите безплатно 3-годишна гаранция!

Юридически лица1 година

TopTools.BG използва "бисквитки", за да Ви предложим най-доброто използване и пазаруване в нашия сайт. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате да използвате "бисквитки". За да получите повече информация, моля Кликнете тук