call_icon facebook_icon Youtube_icon

Гаранции

Условия за получаване гаранция

За да бъде призната гаранцията то тя трябва да бъде придружена от документ за плащане, който може да бъде:

- Касов бон (касова бележка)

- Фактура

- Наложен платеж чрез пощенски паричен превод - Издава се от лицензиран пощенски оператор (куриерска фирма). Съгласно чл. 3 от Наредба № Н-18 от 13.12.2006 г. за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти в този случай не е необходимо издаването на касова бележка, като разписката за пощенския паричен превод е документ, признат от закона за извършеното плащане.

В таблицата по-долу ще намерите сроковете, условията и директни линкове към сайтовете за получаване на гаранция от производителя на различните марки.

Лого Марка Гаранция производител Забележка
DeWALT 3 години след регистрация

Удължете гаранцията на закупенaта от Вас машина марка DeWALT на адрес My DeWALT в рамките на 4 седмици след закупуването й, и ще получите безплатно 3-годишна гаранция!

Stanley FatMax 3 години след регистрация

Удължете гаранцията на закупенaта от Вас машина марка Stanley FatMax на адрес Stanley Tools в рамките на 4 седмици след закупуването й, и ще получите безплатно 3-годишна гаранция!

Black+Decker 2 години след регистрация

Удължете гаранцията на закупенaта от Вас машина марка Black+Decker - компресор на адрес Black and Decker в рамките на 4 седмици след закупуването й, и ще получите безплатно 2-годишна гаранция!