КАТЕГОРИИ
Количка

COVID-19: Продължаваме да изпращаме нормално, но е възможно да има забавяне. Правим всичко по силите си, за да обслужваме вашите поръчки. Бъдете здрави!

Блог за машини и инструменти на TopTools.BG RSS Feed

11 02 10 съвета от Майстори
Admin 0 124
Ръководство за купувачи на безжични инструментиЕксперти по инструменти и опитни читатели ви казват как да изберете най-добрите акумулаторни инструменти в това ръководство за купувачи на инструменти.На пазара има главозамайващ брой безжични инструменти, батерии и зарядни устройства. Похарчването на големи суми пари за тях е сравнително лесно. Но..
11 01 NEW DeWALT TROUGHSYSTEM 2.0 и TSTAK
Admin 0 401
DeWALT THROUGHSYSTEM 2.0НАЙ-ДОБРАТА ЕКОСИСТЕМА ЗА СЪХРАНЕНИЕ Е ВЕЧЕ ПО-ДОБРА!    Част от основните характеристики на THROUGHSYSTEM 2.0 системата от куфари на DeWALT са:         1. Ново водоустойчивост IP65 - Осигуряване на защита от вода и прах на инструменти и фиксиращи елементи в кутията. Видима защита при покупка.         2. Нови лесно заключващ..
15 06 Зеления Bosch с 3 години гаранция
0 261
От германският производител BOSCH дойде поредната прекрасна новина за любителите на качествената марка. Вече, всеки който закупи машина от „зелената” серия на БОШ ще има привилегията да удължи гаранцията на своята машина на цели 36 месеца. Така немският производител вече ще предлага не само професионалната си техника с 3-годишна гаранция, а и „зеле..
10 06 Фалшиви продукти на Makita, внимавайте!
0 1176
Внимание: Неоригинални продуктиУважаеми клиенти,С оглед нарастващите сигнали за фалшификати и реплики на артикули с бранд Makita в интернет пространството, като приложените, се обръщаме към вас с молба, да бъдете внимателни и бдителни при закупуване на машини и аксесоари.Моля, не се подвеждайте по показаните снимки на оригинални продукти в онлайн п..
20 05 Bosch: Кампания безопасна работа лято 2020
0 178
БЕЗОПАСНА РАБОТА ЛЯТО 2020Кампания на Bosch посветена на безопасността по време на работа. Купете сега с бонус – лични предпазни средства.Много от електроинструментите на Bosch имат технологии за превантивна безопасност и защита от нараняване: Kickback Control, Drop Control, Restart Protection и други интелигентни решения, някои от които предлагани..
06 02 Как да регистрираме DeWALT?
Admin 0 901
Ето как в няколко стъпки, бързо и лесно да регистрирате закупения от вас инструменти или машина DeWALT, за удължаване на неговата гаранция.    Това което трябва да направите, след като получите вашата машина DeWALT е следното:Отваряте следния адрес: https://mydewalt.dewalt.co.uk/3 - Това е официалният сайт на DeWALT в Англия. Тъй-като към момента п..
15 01 Milwaukee технология и системи
Admin 0 479
Milwaukee ИНОВАЦИЯ    В тази тема ще разкажем основно за всички видове системи предлагани от производителя Milwaukee, както и това какво се крие зад наименования, като REDLITHIUM-ION, POEWERSTATE, REDLINK, ONE-KEY, FUEL, M12, M18 и други.     Това върху което са се съсредоточили американският производител на инструменти са развитието на техните аку..
09 01 Нови безчеткови машини DeWalt 12V
Admin 0 1004
Новата професионална серия безчеткови машини DeWalt 12V    Ако искате да използвате наистина леки и компактни машини, но същевременно достатъчно мощни новата серия 12V машини на DeWalt покрива тези изисквания.    Безчетковият винтоверт DCD701 тежи само 1кг., а има силата от 57.5 Nm. Машина е двускоростна, а дължината и е само 145 мм. В сравнение с ..
08 01 XR FlexVolt батерии на DeWALT
Admin 0 372
DEWALT XR FLEXVOLT    С развитието на технологиите, акумулаторните машини стават все по-търсени и предпочитани. Въпреки свободата, която дават тези машини, клиентите понякога имат нужда от кабелни машини, за да завършат по-тежки задачи. Към момента гамата на DeWALT XR FLEXVOLT от безчеткови машини може успешно да замени кабелните.    Всяка 18V акум..
06 01 Как да изберем правилния трион?
Admin 0 353
Изборът на трион, се опира винаги на избора на типа и размера на зъбите. Размера на зъбите се определя от тяхното количество на дължина 1 инч (2,54 см) от триона. Бързо рязане се получава при трион с голям зъб (малко количество зъби на 1 инч), а прецизно рязане при трион с малки зъби (голямо количество зъби на 1 инч).Ето няколко практични съвета, к..
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)

TopTools.BG използва "бисквитки", за да Ви предложим най-доброто използване и пазаруване в нашия сайт. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате да използвате "бисквитки". За да получите повече информация, моля Кликнете тук